Житарице

ОРГАНСКА
КИНОА БЕЛА

ПАКОВАЊЕ ОД 180 ГР

НЕМА НА СТАЊУ

OРГАНСКА
КИНОА ЦРНА

ПАКОВАЊЕ ОД 180 ГР

НЕМА НА СТАЊУ

OРГАНСКА
КИНОА ЦРВЕНА

ПАКОВАЊЕ ОД 180 ГР

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКА КИНОА – ПАХУЉИЦЕ
ПАКОВАЊЕ ОД 200 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКА ЕКСПАНДИРАНА ХЕЉДА
ПАКОВАЊЕ ОД 50 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ

OРГАНСКЕ ХЕЉДА
ПАХУЉИЦЕ

ПАКОВАЊЕ ОД 200 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКИ КУКУРУЗ
КОКИЧАР

ПАКОВАЊЕ ОД 250 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКИ ЛАН
СМЕЂИ

ПАКОВАЊЕ ОД 100 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКИ ЛАН
ЗЛАТНИ

ПАКОВАЊЕ ОД 100 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКА
ПАЛЕНТА

ПАКОВАЊЕ ОД 300 ГРАМА

НА СТАЊУ

OРГАНСКЕ ПРОСО
ПАХУЉИЦЕ

ПАКОВАЊЕ ОД  200 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ

OРГАНСКИ СУНЦОКРЕТ
ЈЕЗГРО
ПАКОВАЊЕ ОД 100Г

НА СТАЊУ

ОРГАНСКА ЕКСПАНДИРАНА СПЕЛТА
ПАКОВАЊЕ ОД 200 Г

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКИ АМАРАНТ
ЕКСПАНДИРАНИ
ПАКОВАЊЕ ОД 100 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКИ ЧОКО МУСЛИ
ПАКОВАЊЕ ОД 275 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКИ ЧОКО КРАНЧ МУСЛИ
ПАКОВАЊЕ ОД 275 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКИ ДИВЉИ ПИРИНАЧ
ПАКОВАЊЕ ОД 150 Г

НЕМА НА СТАЊУ

ОРГАНСКИ ЖУТИ ГРАШАК
ФАВА САНТОРИНИ
ПАКОВАЊЕ ОД 150 ГРАМА

НЕМА НА СТАЊУ