online органска продавница

Храна коју свакодневно једемо представља много више од пуке потребе нашег организма за енергијом и градивним састојцима. Она својим укусом дефинише заокружене културне просторе, повезује нас са традицијом наших предака, води нас на узбудљиво истраживање светских кулинарских чуда. Окупља нас за истим столом, улепшава битне тренутке наших живота, чини и зачињава тренутке који се памте. Због тога је наш избор начина на који ћемо се хранити значајан у укупном одређивању нашег места на овом свету.
Органски произведена храна није само, како се то најчешће у медијима тумачи, „непрскана“ храна, произведена тако што је неко „тамо негде“ посадио неку биљку и на крају дошао да је убере. Производња хране на органски начин укључује најсавременија научна сазнања и много труда. Почиње се избором земљишта и његовим постепеним превођењем у биохемијски статус погодан за органску производњу. Ништа мање важан није избор семена. Врста коју изаберемо у највећој мери утиче на крајњи укус убраних производа. Нажалост многе савремене сорте у масовној производњи су компоненту укуса сасвим занемариле јурећи за што већим приносом. И сам органски начин гајења није оно што одговара постизању високих профита. Примера ради далеко је једноставније елиминисати коровске биљке хербицидима него плевити их. Али да ли је то и добро за наше здравље?
Наша компанија је у потпуности посвећена производњи и дистрибуцији органске хране и осталих производа из ове области. Жеља нам је да вам на што једноставнији начин омогућимо да уживате у свим чарима органски произведене хране, било да је набавите од нас, било да је сами произведете. Ми смо „Јовањица“.

Наша понуда обухвата:
кућну доставу
органски произведену храну

Производе можете наручити на
mail: onlineprodaja@jovanjica.com
телефон: +381 66 97 51 150